Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El CIDEM dóna conèixer els seus ajuts als empresaris de la comarca

27 abril 2005 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) van celebrar el dimarts 26 d’abril la jornada informativa: Eines i ajuts del CIDEM al servei de les empreses, el 26 d’abril. Hi van assistir una quarantena d’empresaris i professionals de la comarca.

L’acte, que va ser presidit pel vicepresident comarcal, Josep Solé Arnal, va comptar amb la presentació de les ponències “Eines i serveis de suport a les empreses”, a càrrec de Mònica Boquera, delegada del CIDEM a les Terres de l’Ebre; i de “Línies de subvencions del CIDEM i la Secretaria d’Indústria i Energia per al 2005”, a càrrec de Carles Gómara, cap d’Innovació Empresarial del CIDEM.

Aquesta jornada forma part de diferents actuacions que es porten a terme durant el 2005 dirigides a donar a conèixer el CIDEM a la comarca de la Ribera d’Ebre. Aquest organisme del Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya, que té com a missió principal impulsar el teixit empresarial català i potenciar la seva competitivitat.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el CIDEM van oferir als empresaris i professionals de la comarca la possibilitat d’organitzar durant aquest any 2005 diferents Tallers o Seminaris formatius (4 hores de durada) relacionats amb la gestió de la innovació.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: