Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Principals acords adoptats en la reunió del Ple del Consell Comarcal de 25 d’abril de 2005

25 abril 2005 · Noticies

1.S’ha llegit i s’ha aprovat l’acta de la sessió núm. 3/2005, de 31/3/2005.

2. S’han aprovat els convenis de col·laboració interadministrativa entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i els ajuntaments de Flix, Garcia, Móra d’Ebre, Rasquera, Riba-roja i Tivissa per a la senyalització turística del medi rural. En concret els convenis regulen la instal·lació de senyalització turística de les rutes de l’Ermita (Garcia), la font de l’Aiguadins (Rasquera), de l’itinerari exterior del meandre, del camí vell de l’ermita del Remei i del camí de Vinebre, al terme municipal de Flix, i de les Valls al Fumeral, de Riba-roja d’Ebre, amb un pressupost de 17.800 euros. I de senyalització turística per potenciar la ruta del mas de Capcir (Tivissa) i de les valls (Móra d’Ebre), amb un pressupost de 16.750 euros.

3. S’ha aprovat el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i Gestió Comarcal Hospitalària, SA (GECOHSA) per a la realització i formació pràctica professional complementària a la teòrica d’alumnes del Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre 2. Aquest conveni establix la realització de pràctiques a l’hospital de Móra d’Ebre per part dels alumnes del mòdul de cuina del taller d’ocupació esmentat.

4. S’ha aprovat el conveni entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Assemblea de Cooperació per la Pau de col·laboració destinada a l’execució del projecte educatiu Cinema i Racisme. Mitjançant aquest conveni s’establix la realització d’un seguit d’activitats del projecte esmentat als instituts d’ensenyament secundari de la comarca. Entre les activitats hi haurà la projecció de la pel·lícula “Flores de otro mundo”, d’Íciar Bollaín.

5. S’ha aprovat el conveni de col·laboració entre els ajuntaments de Benissanet, Flix, Miravet, Móra d’Ebre, Móra la Nova, la Palma d’Ebre, Rasquera, Riba-roja d’Ebre, Tivissa i la Torre de l’Espanyol, i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per al foment i la gestió dels plans locals de joventut a la comarca. Amb aquest conveni es determina la contractació d’un tècnic que doni suport als municipis en la redacció i execució dels respectius plans locals de joventut.

6. S’han ratificat els decrets de Presidència 29 i 30/2005.

7. S’ha aprovat una moció consensuada entre tots els grups polítics representats al Consell Comarcal sobre implantació industrial al territori. La moció, entre d’altres, demana al govern de la Generalitat el respecte i la consideració dels acords i propostes que en base a la normativa vigent i en ús de les seues competències manifesten el plenari del Consell Comarcal i el Consell d’Alcaldes de la Ribera d’Ebre a l’hora de planificar el futur de la nostra comarca pel que fa a la creació de sòl industrial.

8. En l’apartat de control i fiscalització de la resta d’òrgans de Govern s’ha donat compte dels darrers decrets de Presidència, resolucions de Gerència i actes de les sessions de la Comissió de Govern Comarcal. El ple ha acabat amb el torn de precs i preguntes.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: