Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La trobada de corals, el 26 de juny a Ascó

19 abril 2005 · Noticies

L’acte tindrà lloc el dia 26 de juny, a les 19 h, al casal municipal de la població riberenca. En aquesta trobada hi participaran més de 300 cantaires i músics de les entitats corals i musicals següents:

Orfeó d’Ascó
Coral Veus Amigues de Darmós
Orfeó de Flix
Coral de Sant Pau de Móra la Nova
Grup Coral Palma d’Ebre
Veus de Riba-roja
Orfeó Tivissà
Coral La Torre de l’Espanyol
Coral de Bovera (les Garrigues)
Coral de Marçà (Priorat)
Jove Orquestra de Cambra de la Ribera d’Ebre

La d’enguany serà la dotzena edició d’aquesta trobada que aplega tot el moviment coral de la comarca i que des de l’any passat, any en què l’aplec va tindre lloc a Móra d’Ebre, reunix també, en qualitat de convidats, els cantaires de la Coral de Bovera, a la veïna comarca de les Garrigues, i de la Coral de Marçà, del Priorat. Com a novetat de l’edició de 2005, cal apuntar la participació per primera vegada de la coral Coral Veus Amigues de Darmós.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: