Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Taller Ocupacional Ribera d’Ebre II enceta el segon semestre

19 abril 2005 · Noticies

Des del passat 27 de setembre funciona el Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre II, un centre que oferix formació ocupacional a un col·lectiu de persones en atur de la comarca de la Ribera d’Ebre amb problemàtiques d’insersió laboral. El taller forma professionalment 16 riberencs, però també els oferix formació de cultura general.

[TEX] El taller està estructurat en dos mòduls, un de jardineria i un altre de cuina amb vuit alumnes-treballadors cadascun, i té una durada de dotze mesos, amb la qual cosa clourà la seua activitat el setembre de 2005. Les sessions teòriques s’impartixen en locals cedits per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i a les dependències de Creu Roja de Móra d’Ebre, on s’ha instal·lat una cuina totalment equipada.
Fins ara, els jardiners han efectuat pràctiques en diferents espais públics dels municipis de Miravet i Rasquera, i els cuiners han signat un conveni amb l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre per desenvolupar pràctiques en una gran cuina entre els mesos de maig i setembre. També han fet diferents serveis de càtering en actes oficials organitzats pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.
Aquest taller d’ocupació està finançat pel Fons Social Europeu i el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat, que aporten els recursos per a satisfer les nòmines dels alumnes-treballadors que participen en aquest programa. L’objectiu del taller d’ocupació no és només facilitar la inserció laboral dels seus alumnes, que són aturats amb diferents problemàtiques socials i especialment dones, sinó també dotar-los de formació en diverses matèries de cultura general i d’habilitats socials. El pressupost per al primer semestre del taller d’ocupació és de 280.000 euros.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: