Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal signa convenis pel servei de neteja viària amb cinc ajuntaments

13 abril 2005 · Noticies

Aquests cinc municipis ja gaudeixen d’aquest servei regularment, d’acord amb les condicions de disponibilitat i econòmiques que es van establir en l’acord plenari del Consell Comarcal del 26 de juliol 2004. Es tracta d’un servei que es presta amb els tres vehicles de neteja viària que va adquirir el Consell Comarcal l’any 2004. D’aquestes tres màquines, dos són del model Aebi MFH-2500, amb motorIveco de 120 CV. Aquestes dos màquines disposen del màxim equipament en el seu segment, amb gran capacitat d’aspiració, una sitja amb capacitat per a recollir 2 metres cúbics de brossa i un dipòsit de 500 litres d’aigua. La tercera màquina és per a escombrar carrers petits i zones de vianants. Es tracta d’una Hako-900 de 30 CV.

El conveni està obert a la resta d’ajuntaments de la comarca que s’hi desitgin adherir.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: