Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou ajuntaments de la Ribera d’Ebre redacten un Pla local de joventut

30 març 2005 · Noticies

Nou dels catorze municipis de la comarca de la Ribera d’Ebre (Benissanet, Flix, Miravet, Móra la Nova, la Palma d’Ebre, Rasquera, Riba-roja d’Ebre, la Torre de l’Espanyol i Tivissa) han redactat un pla local de joventut per als anys 2005-2007 i han presentat diverses sol·licituds per a la concessió de subvencions dels projectes prioritaris de cada municipi en aquest àmbit. Actualment, aquests plans estan pendents de rebre subvenció per part de la Secretaria General de Joventut per a programes a desenvolupar durant l’any 2005.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: