Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Editen la guia ‘Com muntar una associació juvenil’

30 març 2005 · Noticies

Les oficines de serveis a la joventut del Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta han editat la guia “Com muntar una associació juvenil”, amb l’objectiu que qualsevol jove que vulgui crear una entitat disposi d’un material de consulta fàcil sobre els passos i les gestions que cal seguir. Aquesta guia, de la qual se n’han editat 300 exemplars, es distribuirà entre els ajuntaments de la zona per tal que la posin a l’abast de la seua població juvenil. La iniciativa compta amb el suport de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat.

D’altra banda, l’Oficina de Serveis a la Joventut de la Ribera d’Ebre ha efectuat una reedició de la “Guia de serveis a la joventut” de la comarca, de 200 exemplars. La primera edició d’aquest material es va distribuir l’octubre de 2004 a la Fira de Móra la Nova i ara se’n fa una nova tirada per cobrir les demandes dels municipis.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: