Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Presenten el Projecte d’intervenció per al desenvolupament turístic del camí de Sirga

14 març 2005 · Noticies

El projecte preveu desplegar una inversió de 150.000 euros en la creació d’un punt museogràfic a l’aire lliure en cadascun dels 14 municipis de la comarca. En aquest punt s’instal·larà senyalització i elements informatius sobre els recursos turístics existents a la zona. La proposta per a la dinamització patrimonial de la Ribera d’Ebre alaborada per la Fundació Bosch Gimpera parteix d’un guió museogràfic que té en compte el camí de Sirga i la navegació fluvial per l’Ebre, el patrimoni munumental de la comarca, la natura i el paisatge, i els espais de la Batalla de l’Ebre.

L’acte ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal, Sr. Pere Muñoz; del conseller comarcal de Turisme, Sr. Òscar Bosch, del director del projecte, Sr. Joan Santacana Mestre, i d’alcaldes i regidors de Turisme de tots els municipis de la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: