Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Gimcana del Coneixement culmina la Festa d’Internet a la Ribera d’Ebre

10 març 2005 · Noticies

Fins al moment hi ha 14 inscrits a la gimcana, si bé hi ha temps fins a demà divendres, a les 20 h, per a inscriure-s’hi. La Gimcana del Coneixement posarà a prova els internautes de la comarca amb un seguit de preguntes i qüestions que s’hauran de resoldre navegant per Internet i, posteriorment, amb la informació i el material obtinguts, s’haurà d’elaborar un document amb un processador de textos.
Els participants hauran d’utilitzar en tot moment eines de programari lliure en llengua catalana tant per navegar com per confegir el document esmentat, que servirà per avaluar si s’han superat o no les proves plantejades per l’organització de la gimcana.
L’activitat es desenvoluparà al Telecentre de la Ribera d’Ebre, de 10.30 a 13.30 h, i els resultats i el lliurament de premis tindrà lloc al voltant de les 14 hores. El guanyador rebrà un val de 30 hores de connexió gratuïta a Internet al Telecentre de la Ribera d’Ebre. Tots els participants rebran un obsequi.
D’altra banda, aquest dissabte serà el darrer dia que es podrà visitar l’exposció “La informàtica també té història”, instal·lada al Telecentre de la Ribera d’Ebre també amb motiu de FesInternet 2005.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: