Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Se suspèn el servei de transport escolar a la Ribera d’Ebre a causa de la neu

1 març 2005 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha suspès el servei de les 13 rutes de transport escolar que gestiona per delegació del Departament d’Educació de la Generalitat a causa de la neu i de l’activació del nivell d’emergència del Pla Neucat a la Ribera d’Ebre. En aquests moments s’estan traslladant els 500 alumnes d’ensenyament infantil i primari, secundari obligatori, secundari i especial afectats per la mesura des dels IES de Flix i Julio Antonio de Móra d’Ebre, el CEIP Tres d’Abril de Móra la Nova i el Centre d’Educació Especial Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre fins a les seues poblacions de residència.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: