Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Presentació del programa per al foment de la participació ciutadana als ens locals

28 febrer 2005 · Noticies

El sotsdirector general de Foment de
la Participació del Departament de Relacions Institucionals i Participació, Fernando Pintado va presidir el 24 de febrer, a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, la presentació als alcaldes de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta del Programa d’actuacions adreçades a contribuir a la incorporació o a la millora de participació ciutadana en les polítiques municipals.

El Departament de Relacions Institucionals i Participació posarà properament en marxa un programa d’ajuts als ens locals per facilitar la creació i consolidació d’experiències de participació ciutadana, que permetin millorar la qualitat democràtica de la societat catalana i contribuir a fer un país més avançat.

El programa inclou dos convocatòries: ajuts econòmics per al foment de la participació ciutadana i convenis per a la realització de plans de participació ciutadana. Hi podran optar ajuntaments, entitats municipals descentralitzades, mancomunitats de municipis, consells comarcals, consorcis i diputacions.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: