Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Punt públic d’accés a Internet per a persones discapacitades

24 febrer 2005 · Noticies

El Telecentre de la Ribera d’Ebre ha obert un punt d’accés públic a Internet adaptat a les necessitats de les persones discapacitades (persones amb discapacitat física i persones amb baixa visió). El punt consta d’una màquina dotada d’ajudes tècniques de maquinari i programari, com ara ratolí de cap i teclat en pantalla per a persones amb mobilitat molt reduïda, joystick i emulador de joystick-ratolí per a persones amb problemes físics per a controlar el ratolí, opcions de sistema operatiu per a la baixa visió i síntesi de veu per a textos, i opcions de sistema operatiu per a discapacitat física amb problemes d’ús del teclat i/o el ratolí.
Es tracta d’una iniciativa de l’empresa de Flix CREA, Sistemes Informàtics, que ha desenvolupat diverses aplicacions per fer accessible la informàtica a les persones discapacitades, tals com el Ratolí Facial i l’Ull de Color.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: