Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Exposicíó “La informàtica també té història”

24 febrer 2005 · Noticies

La Ribera d’Ebre celebra fins al 12 de març la Festa d’Internet, FesInternet 2005, una iniciativa que es desenvolupa a Catalunya des de 1996 i a la que el Consell Comarcal i el Telecentre de la Ribera d’Ebre s’hi han sumat enguany per primer cop.
Una de les activitats que forma part d’aquesta festa a la comarca és l’exposició “La informàtica també té història”, que aplega un seguit de material informàtic (maquinari, programari, unitats d’emmagatzematge d’informació…) i llibres de l’inici de la informàtica d’usuari al nostre país. La peça més antiga és una màquina Toshiba HX10 amb processador Z80A a 3,6 Mhz i 64 K de memòria RAM, que data de l’any 1984.
L’horari de visita de l’exposició és de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de16 a 20 h, a Móra d’Ebre, al Telecentre de la Ribera d’Ebre (carrar de la Barca, 42)

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: