Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

I Premi Llibresebrencs.org de Relats Curts a Internet per a Jóvens

23 febrer 2005 · Noticies

La Fira del Llibre i l’Autor Ebrencs i l’Oficina de Serveis a la Joventut de la Ribera d’Ebre organitzen el I Premi Llibresebrencs.org de Relats Curts a Internet per a Jóvens escriptors. Es tracta d’una iniciativa adreçada a incentivar els jóvens vinculats a les comarques ebrenques a escriure relats curts sobre temes que trobin interessants i editar-los en un mitjà d’accés obert, de gran difusió i molt utilitzat avui en dia com és Internet.

El tema dels relats és lliure. Les obres han de ser escrites en català i amb una extensió màxima de 2 fulls DIN A4, amb format Times 12. Han d’arribar abans de les 23.59 h del dia 24 d’abril de 2005, a l’adreça informacio@llibresebrencs.org.

S’han establit els premis següents:

Categoria A (de 15 a 25 anys): 300 €.
Categoria B (de 25 a 35 anys): 300 €.
Obsequi per a tots els participants.

El veredicte es donarà a conèixer durant la II Fira del Llibre i l’Autor Ebrencs, l’11 de juny de 2005, a Móra d’Ebre, i es farà el lliurament de premis.

Tots els relats es publicaran al lloc web www.llibresebrencs.org, on es dedicarà un apartat específic a les obres guanyadores i els seus autors.

Les bases es poden consultar a:
http://www.llibresebrencs.org

Aquesta activitat compta amb el suport de la Secretaria General de Joventut, el Departament de Cultura, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre i l’ Institut Ramon Muntaner.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: