Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nova temporada dels cursos del Programa Festcat

17 febrer 2005 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre està preparant l’organització de cursos per al període 2005-2006 del Programa Festcat (abans programa Arrels), de dinamització de la cultura popular i tradicional catalana. Per tal de preparar les propostes i d’elaborar el programa, la Conselleria de Cultura del Consell Comarcal s’ha posat en contacte amb els ajuntaments de la Ribera d’Ebre i les entitats culturals perquè facin les seues propostes de cursos que tinguin relació amb la cultura popular i tradicional catalana.

S’han de trametre les peticions de cursos al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre abans del dia 1 de març, al telèfon 977 40 18 51 o bé a joventut@riberaebre.org.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha signat durant els darrers anys un conveni de col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per al desplegament a la comarca del Programa Festcat, de dinamització de la cultura popular i tradicional catalana.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: