Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Conveni amb “la Caixa”

10 febrer 2005 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i “la Caixa” han signat avui un acord de col·laboració per al finançament de microcrèdits. L’acord, signat per Pere Muñoz, president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i Ernest Gómez, director d’Àrea de Negoci de “la Caixa” a les Terres de l’Ebre, facilitarà operacions de préstec de petita quantia a persones amb dificultats per accedir al sistema creditici tradicional. A la vegada, reforçarà i fomentarà la creació de projectes innovadors de persones amb caràcter emprenedor.

“La Caixa” participa des de fa anys en diferents programes de microcrèdits com els promoguts pel Institut de la Dona (Ministeri de Treball), la Direcció General de la PYME (Ministeri d’Economia) i el FIDEM (Fundació Internacional de la Dona Emprenedora), entre molts d’altres. L’entitat d’estalvi ha signat convenis amb diferents institucions d’assistència social de tot l’Estat. A les comarques de Tarragona s’han tancat acords amb els consells comarcals de la Conca de Barberà, la Terra Alta i el Priorat i amb els ajuntaments de Valls, Salou, Amposta i Reus.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: