Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Riba-roja d’Ebre protagonitza la Festa de la Clotxa

7 febrer 2005 · Noticies

Riba-roja d’Ebre va ser l’escenari de la segona edició de la Festa de la Clotxa, una iniciativa del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria. L’acte es va celebrar el diumenge 6 de febrer i va coincidir amb la Festa de Santa Àgueda, patrona de les dones, una celebració molt arrelada a la localitat. Entre d’altres autoritats, hi van assistir el president comarcal, Pere Muñoz, i l’alcalde de Riba-roja d’Ebre, José Luís Aparicio.
Tot i la fina pluja que va acompanyar la Festa de la Clotxa, l’organització va repartir centenars de racions d’aquest plat tradicional de la Ribera d’Ebre que es menja principalment al camp. La preparació de la clotxa va anar a càrrec de restauradors de la Ribera d’Ebre i de membres de la comissió organitzadora de la Festa de Santa Àgueda de Riba-roja d’Ebre.
La Festa de la Clotxa va significar el tret de sortida per a l’inici de les jornades gastronòmiques d’aquest plat, en les quals participen 24 restaurants fins a l’1 de maig.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: