Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Impulsen la Ruta dels Ibers de l’Ebre

3 febrer 2005 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va acollir ahir una reunió amb l’objectiu d’establir contactes i coordinar actuacions entre els municipis de les Terres de l’Ebre amb jaciments arqueològics ibèrics que vulguin fer-los visitable, sota l’aixopluc del Museu d’Arqueologia de Catalunya. A la reunió hi van assistir representants municipals de les poblacions afectades pel projecte, membres del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el director dels Serveis Territorials de Turisme a les Terres de l’Ebre, Josep Felip Monclús, i el director del Museu d’Arqueologia de Catalunya, Xavier Aliqué.
En les properes reunions seran convocats també representants dels quatre consells comarcals ebrencs i els responsables tècnics de les excavacions que s’efectuen als jaciments de Coll del Moro de Gandesa, Sant Miquel de Vinebre, Castellons de Flix, Castellet de Banyoles de Tivissa, Castellot de la Roca Roja de Benifallet, la Moleta del Remei d’Alcanar i l’Assut de Tivenys.
Els reunits van acordar impulsar un projecte per recuperar els jaciments interessats i integrar-los posteriorment a una ruta dels Ibers de l’Ebre que s’està dissenyant.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: