Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou web de l’Oficina Comarcal de Joventut

2 febrer 2005 · Noticies

L’Oficina Serveis a la Joventut (OSJ) de la Ribera d’Ebre s’ha dotat d’un lloc web propi a Internet amb l’objectiu facilitar als joves l’accés a la informació que oferixen els serveis del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, les activitats de caire juvenil que s’organitzen a la comarca i altres informacions d’interès. També es vol facilitar el contacte amb l’OSJ mitjançant el correu electrònic.
Es tracta d’un web dinàmic, construït pels Serveis Informàtics del Consell Comarcal i actualitzat per l’OSJ. Disposa de diverses seccions, ordenades temàticament: participació jove, ensenyament, formació no oficial, treball, aspectes socials, lleure i cultura, vacances i estades, salut, sanitat i prevenció; habitatge i associacions. S’hi accedix a través de l’adreça www.riberaebre.org/joventut.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: