Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Telecentre de la Ribera d’Ebre augmenta l’activitat durant 2004

19 gener 2005 · Noticies

El Telecentre de la Ribera d’Ebre ha fet balanç del servei durant l’any 2004. En aquest període, cal destacar l’augment d’un 18%, respecte el 2003, de les hores de connexió dels usuaris que realitzen diferents tasques, com ara formació, comunicació a través d’Internet, cerca d’informació, etc. A més, ha augmentat el nombre d’usos en un 17%. També s’ha notat un increment molt considerable d’usuaris nous, ja que van ser 620 les noves persones que van utilitzat el telecentre per primer cop l’any passat.

Cal destacar la gran tasca que el telecentre està fent oferint els seus serveis a professionals de diferents sectors perquè puguin realitzar tasques de la seua feina. L’any 2004 hi van haver 23 nous usuaris professionals d’un total de 41, dels quals 6 van gaudir de l’ajut de gratuïtat del servei pel fet d’utilitzar freqüentment els diferents serveis, com ara l’ordinador MAC, el plòter, l’escàner A3 o la connexió a Internet.

Un altre aspecte que el telecentre està gestionant, conjuntament amb els ajuntaments de la comarca, és l’obertura de les diferents extensions del telecentre a cada municipi. Aquest projecte és únic a tot Catalunya en la gestió conjunta de diferents tipus de telecentres que hi ha en un territori concret. Es tracta de gestionar i compartir recursos per minimitzar els costos i donar un servei més global i més adient a l’usuari, compartint experiències, formació i servei de manteniment informàtic.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: