Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

S’implantaran tramitadors d’expedients digitals als ajuntaments

10 gener 2005 · Noticies

La Direcció General d’Administració Local (DGAL) del Departament de Governació I Relacions Institucionals de la Generalitat ha atorgat una subvenció de 173.718,75 euros al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per tirar endavant el projecte d’implantació de tramitadors d’expedients digitals a la comarca. El projecte consisteix a preparar tècnicament els ajuntaments perquè puguin tindre tots els documents d’un expedient administratiu informatitzats, amb la qual cosa en un futur podran oferir una veritable tramitació d’expedients en línia als ciutadans.
Actualment, bona part dels expedients municipals només estan en suport paper (bàsicament els documents entrants), la qual cosa dificulta poder oferir el servei de tràmits en línia per Internet amb garanties.
La subvenció concedida preveu inversions en programari informàtic per valor de 156.500,00 euros, en l’anàlisi i el desenvolupament de procediemts administratius de 69.125.00,00 euros, i en tasques d’instal·lació i formació de 6.000 euros. El projecte s’ha d’executar durant 2005.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: