Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Conveni per donar acolliment a les víctimes de violència domèstica

7 gener 2005 · Noticies

El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, celebrat el 23 de desembre passar [a la foto], va aprovar subscriure un conveni de col·laboració amb la Fundació Privada Assistència i Gestió Integral (AGI) per a víctimes de violència domèstica. Aquest conveni regula la posada en disposició del Consell Comarcal d’un habitatge per a l’acolliment de les víctimes de la violència domèstica de la comarca. El Consell Comarcal efectuarà una aportació anual a AGI de 884 euros anuals en concepte de lloguer de l’habitatge i una aportació diària per a l’acolliment de dones maltractades i els seus fills. Aquesta aportació diària serà de 37 euros per cada dona acollida amb un màxim de dos fills, i de 49 euros diaris per a l’acolliment d’una dona amb més de dos fills al seu càrrec.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: