Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre presideix el Centre de Normalització Lingüística

24 desembre 2004 · Noticies

El conseller comarcal de la Ribera d’Ebre, Joan Josep Duran, és el nou president del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de les Terres de l’Ebre, òrgan de gestió dels serveis de català del Consorci per a la Normalització Lingüística existents a les Terres de l’Ebre. Duran substitueix en el càrrec Xavier Pallarès, president del Consell Comarcal de la Terra Alta. El CNL està integrat per representants de la Generalitat, dels quatre consells comarcals de les Terres de l’Ebre i de l’Ajuntament de Tortosa. Un dels objectius de la nova presidència del CNL és rellançar aquest organisme i impulsar els programes i accions de normalització lingüística al territori.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: