Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comença el cicle de conferències ‘Parlem dels nostres fills’

20 desembre 2004 · Noticies

El cicle de conferències “Parlem dels nostres fills” 2004-2005, organitzat per l’Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal amb el suport d’entitats i ajuntaments de la comarca, va iniciar l’edició d’enguany els dies 16 i 17 de desembre a Móra d’Ebre i la Palma d’Ebre, respectivament.

La conferència inaugural a Móra d’Ebre va tindre lloc el dijous 16 i va tractar de “Com educar, sense por, cap a la independència”, a càrrec de Rosa Barceló, psicòloga. Per obrir el cicle, el regidor de Sanitat i Serveis Socials de l’Ajuntament, Julio Roca, va dirigir la paraula a la cinquantena de mares i pares presents, destacant la importància d’aquesta activitat.

L’endemà, divendres 17 de desembre, va es va pronunciar la segona xerrada a la Palma d’Ebre. Concretament va tractar sobre preadolescència i va anar a càrrec de les psicòlogues i educadores socials Núria Curto i Carme Balaguer. Hi va assistir una quinzena de persones.

El cicle “Parlem dels nostres fills” està adreçat als pares de fills en edat escolar i consta de setze conferències, que es pronunciaran a deu dels catorze municipis de la comarca entre el desembre de 2004 i el maig de 2005.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: