Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Un taller del telecentre ensenya a fer webs dinàmiques

11 desembre 2004 · Noticies

Un total de 15 persones de diferents comarques de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona han participat aquest dissabte, 11 de desembre, al Telecentre de la Ribera d’Ebre, en un taller organitzat per la Comunitat de Programari Lliure a les Terres de l’Ebre, en què s’ha fet difusió del potent gestor de continguts web (CMS) Mambo entre els usuaris interessats. El taller ha sigut dirigit per Els informàtics Manel Zaera i Albert Pujol.
L’objectiu de la sessió ha sigut la realització d’explicacions pràctiques sobre la instal·lació i la configuració de tot el programari necessari per poder utilitzar aquest sistema gestor de continguts web en la realització de llocs web dinàmics a Internet.
Durant la sessió s’ha presentat el web del telecentre de la Ribera d’Ebre
[www.riberaebre.org/telecentre], que ja està funcionant amb aquest tipus de programari.
Entre els temes que s’han tractat destaquen la instal·lació en GNU/Linux i en Windows de cada
programari per separat, l’explicació de l’eina XAMPP d’automatització de tasques d’instal·lació, i l’explicació sobre com utilitzar Mambo i les potencialitats que té.El taller s’ha tancat amb un extens torn de precs i preguntes sobre els diferents temes.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: