Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Ajuts de 2.000 euros per a la creació de llocs de treball estables

29 novembre 2004 · Noticies

Les empreses de la Ribera d’Ebre que creïn llocs de treball estables podran rebre un ajut de 2.000 euros del Consell Comarcal per cada nou lloc de treball que generin durant el trienni 2005-2007, segons un acord plenari unànime de la institució riberenca.
Les empreses que optin a aquests ajuts hauran d’acomplir un seguit de requisits, el més destacat dels quals és l’obligatorietat de mantindre durant un mínim de tres anys el nou lloc de treball subvencionat. Els ajuts van destinats als increments nets de les plantilles de les empreses sol·licitants i estan limitats a quinze subvencions per empresa i any. La limitació pressupostària del programa comarcal s’ha fixat en 100.000 euros anuals, si bé, si es produeixen romanents d’un any a altre, les quantitats sobrants es podran aplicar a l’exercici posterior.
El finançament del programa es deu, en bona part, als recursos que destina l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, mitjançant un conveni per a l’execució d’un seguit de programes de foment de l’economia i de benestar social. El conveni se signà l’estiu passat amb la voluntat que sigui estable i regular durant el període 2005-2007.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: