Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Trobada a la Ribera d’Ebre Cooperatives Motor de Desenvolupament Rural

26 novembre 2004 · Noticies

Disset representants de cooperatives agràries de la Ribera d’Ebre s’han reunit aquest divendres 26 de novembre per definir polítiques que contribueixin al desenvolupament rural de la comarca, en el marc de la segona edició de la Trobada a la Ribera d’Ebre Cooperatives Motor de Desenvolupament Rural.

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), amb el suport del Consell Comarcal, treballa conjuntament en el desenvolupament de la comarca, i l’objectiu de la col·laboració pretén definir les estratègies del projecte per a la promoció dels productes i el sector cooperatiu de la comarca.

La trobada s’ha iniciat a les 9.30 hores al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb l’objectiu de valorar la possibilitat d’interrelació amb altres iniciatives turístiques de la zona.

Aquesta és la segona trobada, després d’una reunió feta el mes de març i que va tindre com a resultat l’elaboració d’un document amb dades bàsiques de la comarca i una síntesi de les primeres línies de treball aprovades.

La sessió inaugural ha anat a càrrec del director general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat (DARP), Jordi William Carnes, i dels presidents comarcal, Pere Muñoz, i de la FCAC, Xavier Tubert.

Programa

9:00 h. Inauguració a càrrec del director general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat (DARP), Jordi William Carnes.

10:00 h. Presentació de la jornada a càrrec dels Srs. Pere Muñoz, president comarcal, i Xavier Tubert, president de la FCAC.

10:30 h. Ponències: “La imatge i la promoció dels productes agraris”, a càrrec de Rafa Gimena, periodista i consultor de Missatges, SL., i
“La dinamització turística a la Ribera d’Ebre”, a càrrec de Joan Launes, responsable del Departament de Dinamització Econòmica del Consell Comarcal.

11: 00. Debat de les ponències.

11:30 h. Treball en grup i elaboració de propostes.

14:00 h. Dinar.

16:00 h. Exposició de les conclusions dels grups de treball.

17:40 h. Debat.

18:00 h. Elecció de les actuacions i de les persones que les han de coordinar.

18:30 h. Cloenda de la jornada.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: