Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Aprenent a navegar

19 novembre 2004 · Noticies

Els setze alumnes del taller d’ocupació de la Ribera d’Ebre han finalitzat avui al telecentre comarcal un curs de 14 hores de durada d’introducció a la informàtica (Windows, Word i Internet). Bona part dels participants en aquesta activitat han tingut el seu primer contacte amb la informàtica i els ordinadors.

El curs continuarà més endavant amb un bloc de sessions de setze hores de durada per aprofundir en els coneixements adquirits fins ara.

El taller d’ocupació de la Ribera d’Ebre es va iniciar oficialment el 27 de setembre passat. Està dividit en dos mòduls: un de cuina i un altre de jardineria, i forma un total de 16 aturats de la comarca (8 per mòdul) en els oficis de cuiner i jardiner. L’activitat tindrà una durada de dotze mesos.

Les sessions teòriques s’imparteixen en locals cedits per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i a l’Àula d’Adults de la Ribera d’Ebre. Les sessions pràctiques tenen lloc a l’Àula d’Adults (mòdul de cuina) i en diferents indrets d’interès natural de la comarca (mòdul de jardineria).

Aquest taller d’ocupació està finançat pel Departament de Treball de la Generalitat, que aporta els recursos per a satisfer les nòmines dels alumnes-treballadors que participen en aquest programa.

L’objectiu d’aquest taller d’ocupació és facilitar la inserció laboral dels seus alumnes, que són aturats amb diferents problemàtiques socials i, especialment, dones.

El pressupost per al primer semestre del taller d’ocupació és de 138.298,24 euros.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: