Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La consellera d’Interior de la Generalitat visita el Consell Comarcal

17 novembre 2004 · Noticies

La consellera d’Interior de la Generalitat, Hble. Sra. Montserrat Tura i Camafreita, ha visitat avui, a les 10:45 h, la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Tura ha signat en el llibre d’honor de la institució i ha saludat el president comarcal i els consellers presents a l’acte. Posteriorment, ha mantingut una reunió amb el president comarcal, Pere Muñoz; el vicepresident primer, Josep Solé Arnal; l’alcalde de Móra d’Ebre, Josep Solé Biosca, i altres autoritats locals i comarcals. En la reunió, la consellera ha anunciat l’imminent desplegament dels Mosos d’Esquadra a la zona, amb una dotació de 41 agents a la comissaria de Móra d’Ebre per donar servei a les comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta. Aquests agents prestaran servei permanent en matèria de seguretat ciutadana a la zona, si bé fins al 2008 efectuaran tasques de col·laboració amb les forces i cossos de seguretat de l’Estat, que són els que tenen atribuïda la compètència fins a aquella data. La consellera Tura ha anunciat també que els mossos patrullaran en dos vehicles diàriament pel territori i, a més, comptaran amb una patrulla de vigilància rural.
Aquesta visita s’emmarca en els actes que presideix la consellera Tura avui a Móra d’Ebre, entre els quals destaquen una visita a l’Ajuntament, una estada a la comissaria dels Mossos d’Esquadra i una altra al parc dels Bombers de la Generalitat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: