Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre comença a implantar la recollida selectiva de la fracció orgànica

11 novembre 2004 · Noticies

L’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre desenvolupa diferents actuacions de sensibilització dirigides a diversos col·lectius de la població de la Ribera d’Ebre amb l’objectiu d’incrementar la participació ciutadana en la recollida selectiva de les diferents fraccions dels residus domiciliaris.

Durant aquest any 2004 s’ha iniciat efectivament la recollida selectiva de la fracció orgànica dels residus municipals (FROM) a dos municipis de la comarca durant el primer semestre (Garcia i Miravet) i altres dos ho fan durant el present semestre (Flix i Rasquera). Està previst que a partir de primers de 2005 es vagin incorporant d’altres municipis de la comarca.

En els municipis que s’aplica la recollida selectiva de la FROM s’ha experimentat una reducció del rebuig (residus que van a l’abocador) d’un 70% de mitjana i la generació de rebuig per habitant i dia se situa al voltant del mig quilo, si bé la mitjana comarcal és de gairebé un quilo per habitant i dia, d’acord amb les dades del Consorci per la Gestió dels Residus Sòlids Urbans (RSU) de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta, ens que executa el servei als municipis de les tres comarques per delegació expressa dels tres consells comarcals.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: