Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Representants dels governs provincials xinesos visiten la Ribera d’Ebre

8 novembre 2004 · Noticies

Quinze representants de governs provincials de la Xina han visitat avui el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per conèixer el funcionament de l’Administració local a Catalunya i la gestió del programa de desenvolupament rural (PRODER).
Durant la jornada, els mandataris xinesos han realitzat diverses visites a diferents inversions subvencionades pel PRODER a la comarca, concretament han fet estada a empreses del polígon industrial de Móra d’Ebre, a un taller de ceràmica de Flix i a una casa d’allotjament rural independient a Ginestar.
La visita forma part del programa Gestió del govern local, els casos espanyol i català en el context europeu, que es desenvolupa entre el 4 i el 10 de novembre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: