Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

6 de novembre. Reunió de la Taula de les Comarques Cruïlla de la Comissió de la Dignitat

5 novembre 2004 · Noticies

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Pere Muñoz, acompanyat de consellers comarcals i alcaldes de la comarca, assistirà aquest divendres, 6 de novembre, a les 11:30 hores, a Vinaròs, a l’acte convocat per la Taula de les Comarques Cruïlla de la Comissió de la Dignitat a Vinaròs. En aquest acte les comarques del nord de Castelló i de les Terres de l’Ebre s’adheriran a la petició del retorn dels documents que l’any 1938 van ser requisats en aquest territori, emmagatzemats a Vinaròs, i traslladats a Salamanca, seu de l’organisme requisador.
L’any 2002, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ja va aprovar una moció demanant el retorn a Catalunya dels mal anomenats “Papers de Salamanca”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: