Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Reunió dels alcaldes del Consorci del Molló amb el delegat del Govern

2 novembre 2004 · Noticies

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, s’ha reunit avui, a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el president comarcal, Pere Muñoz, i els representants municipals de Garcia, Ginestar, Móra la Nova, Rasquera i Tivissa, que formen part del Consorci per a la Promoció de Sòl Industrial del Molló. La reunió s’ha celebrat amb la voluntat d’exposar i d’analitzar les propostes dels alcaldes i representants municipals que formen part d’aquest consorci al delegat del Govern.
La constitució del Consorci per a la Promoció de Sòl Industrial del Molló, a la Ribera d’Ebre, respon a la voluntat de promoure l’esmentat polígon industrial i d’altres que puguin desenvolupar-se en el territori dels municipis consorciats, així com a la prospecció per a noves implantacions industrials, la recerca i obtenció d’ajuts a la inversió de les diferents administracions públiques i la creació de llocs de treball en benefici dels habitants de dit àmbit territorial.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: