Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Entra en servei l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor

28 octubre 2004 · Noticies

Està adreçada a tots aquells que, per un motiu o altre, vulguin rebre informació sobre temes de consum. Cal recalcar que no es tracta d’un servei dirigit a protegir tan sols els consumidors, sinó que té com a objecte assolir una millora de la qualitat de vida, directament relacionada amb el consum. En aquest sentit, es posa a disposició dels ciutadans informació, formació i atenció personalitzada sobre els diversos temes de consum i les controvèrsies que puguin derivar-se de les relacions entre empresaris i consumidors.
L’oficina està encapçalada per una tècnica de consum, que té al seu càrrec la mediació entre les parts en cas de controvèrsia, això és, dur a terme un procediment ràpid, senzill, i gratuït mitjançant el qual les parts enfrontades per un conflicte de consum podran arribar a resoldre el cas. L’acord es durà a terme a través de la intervenció d’aquesta tècnica, que actuarà d’acord a la normativa del conflicte en qüestió per tal de conciliar les postures.
L’OCIC està situada a la seu comarcal (pl. de Sant Roc, 2 de Móra d’Ebre) i atén personalment o per telèfon (977 40 18 51) de 8 a 15 hores, de dilluns a divendres.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: