Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou logo de l’Oficina de Serveis a la Joventut

27 octubre 2004 · Noticies

L’Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre s’ha dotat d’un logotip identificatiu, que s’integrarà en tots els materials de promoció que editi d’ara endavant. Es tracta d’un disseny del jove artista miravetà Jordi Balart, format per unes mans de diferents colors i la llegenda “Ribera d’Ebre jove”.
El logotip ja s’ha estrenat com a imatge principal de la nova “Guia de serveis a la joventut de la Ribera d’Ebre”, que s’ha editat aquest mes d’octubre amb l’objectiu de difondre entre el jovent dels recursos existents a la comarca sobre temes com l’ensenyament, l’habitatge o el treball, entre d’altres.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: