Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Es constitueixen els grups de treball del Pla comarcal d’immigració

27 octubre 2004 · Noticies

Aquesta setmana es constitueixen els tres grups de treball previstos al Pla d’integració dels immigrants de la Ribera d’Ebre. El primer grup, el d’Educació, va reunir-se per primer cop el dimarts 26 d’octubre; el grup de treball de Salut es constituirà el dia 27 i el tercer grup, el d’Acollida, ho farà el dia 28.

En aquestes primeres reunions, els representants de diferents administracions i organismes implicats en l’educació o, la salut i l’acollida dels immigrants al territori integrats als grups de treball, es constitueixen com a tals, prenen contacte amb el contingut del Pla, estableixen el calendari de treball i les prioritats d’actuació.
La secretària per a la Immigració de la Generalitat, Adela Ros Híjar, va presidir el 18 de maig passat l’acte de constitució del Consell Rector del Pla comarcal d’integració dels immigrants de la Ribera d’Ebre, a través del qual es determina el funcionament dels grups de treball esmentats.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: