Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Conveni entre el Consell Comarcal i el Grup de Natura Freixe

27 octubre 2004 · Noticies

El Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, reunit el dia 26 d’octubre, va aprovar un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el Grup de Natura Freixe, de Flix, per a la millora i protecció del medi natural de la Ribera d’Ebre.
Les clàusules del conveni estipulen, entre d’altres qüestions, que:
1. El Grup de Natura Freixe elaborarà un treball d’anàlisi mediambiental i un inventari de possibles actuacions de preservació i millora de les zones humides de la Ribera d’Ebre, que al mateix temps facilitin el seu estudi científic, la seva participació cultural i el seu aprofitament com a espais d’educació ambiental i de lleure.
2. El Grup de Natura Freixe estudiarà, analitzarà i proposarà el recorregut més adient per a una ruta turística Camí de Sirga, paral·lela al riu Ebre, integrant al projecte criteris de racionalitat, homogeneïtat, sostenibilitat i respecte a l’entorn.
3. El Consell Comarcal aportarà la quantitat de 12.000 euros, que servirà per al finançament del treball d’anàlisi mediambiental i l’inventari de possibles actuacions i proposta de recorregut de la ruta Camí de Sirga.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: