Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Una quarantena de representants de tres comarques, a la jornada d’habitatge juvenil

26 octubre 2004 · Noticies

Els consells comarcals de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta, i la Secretaria General de Joventut de la Generalitat van organitzar el dissabte 23 d’octubre, a Móra d’Ebre, la jornada de formació Joventut i habitatge, adreçada a regidors i alcaldes de les tres comarques. S’hi van fer present una quarantena de representants polítics dels ens locals de la zona.
Durant la sessió es va tractar sobre les línies de foment de l’habitatge juvenil i es va donar compte de diferents experiències que s’han realitzat a Catalunya per posar a l’abast dels joves habitatge. Al llarg de la sessió, els representants polítics van mostrar el seu interès per les línies d’actuació que des de la Generalitat s’impulsen per facilitar l’accés a l’habitatge al col·lectiu jove. El representant de la Secretaria General de Joventut a les Terres de l’Ebre, Carles Pascual, va assegurar que l’habitatge és una de les prioritats del seu departament i va donar a conèixer les conclusions de l’informe “Els joves catalans i l’habitatge 1999-2003”, en què s’esmenta que el 58,2 de joves catans de 20 a 34 anys no estan emancipats.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: