Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre es promociona a la Fira de Móra la Nova

26 octubre 2004 · Noticies

Els Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va participar un any més a la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova, del 21 al 24 d’octubre. L’ens comarcal va comptar amb un estand propi al recinte exterior del firal, a través del qual es va oferir informació als visitants sobre tots els serveis que presta als ciutadans el Consell Comarcal, fent especial esment a les accions de dinamització econòmica, turisme i joventut. També hi havia un apartat i material informatiu sobre el programa PRODER.
La inauguració de l’estand va tindre lloc el dia 21 a la nit, en el decurs de la passejada d’autoritats pel recinte firal, encapçalada per l’alcalde d’Amposta, Joan M. Roig, les autoritats locals i la Direcció del certamen. Hi va haver un brindis de cava i una degustació de rebosteria artesana comarcal.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: