Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Vint-i-cinc alumnes, a un curs adreçat a tècnics municipals

20 octubre 2004 · Noticies

Aquest dimecres, 20 d’octubre, s’ha iniciat a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre el Curs de règim jurídic de les entitats locals, organitzat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC). El curs va adreçat a personal d’administracions locals de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, i compta amb una inscripció de 25 alumnes. L’acte inaugural ha sigut presidit per Josep Anglès, director territorial de Governació a les Terres de l’Ebre, i per Josep Solé Arnal, vicepresident comarcal. Anglès ha destacat el fet que és el primer curs de la nova etapa que ara enceta l’EAPC a les Terres de l’Ebre que se celebra al nord del territori, i s’ha felicitat per l’èixt d’inscripció que ha tingut.
Les sessions tindran lloc els dies 20 i 27 d’octubre, i 3, 10 i 17 de novembre, a partir de les 9 hores.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: