Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els trastorns alimenaris del jovent, a debat

20 octubre 2004 · Noticies

L’Hospital Intercomarcal de Móra d’Ebre ha acollit avui la jornada “Trastorns de la conducta alimentària (TCA)”, organitzada per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat, els consells comarcals de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta, i l’hospital de Móra d’Ebre. L’acte ha aplegat una vintena de professionals de la sanitat, els serveis socials, la salut i la dinamització juvenil de les tres comarques. La inauguració ha anat a càrrec de Carles Pasqual, coordinador territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre; Josep Solé Arnal, president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i Joan Galbany, director de l’Hospital Intercomarcal de Móra d’Ebre. Les autoritats han posat de manifest l’oportunitat de debatre aquesta qüestió, ja que la societat actual ha vist modificar els hàbits alimentaris tradicionals, cosa que afecta especialment els jóvens, que, a més, es veuen pressionats per les modes i el culte al cos.
El programa i el contingut de les xarrades ha sigut el següent:

10.00 h “Trastorns de la conducta alimentària (TCA)”, a càrrec de Montserrat Vila i Maritza Cruz, psicòlogues especialistes en trastorns alimentaris.

10.30 h “Signes d’alarma: detecció precoç”, a càrrec de Maritza Cruz, psicòloga especialista en trastorns alimentaris.

11.30 h Descans.

12.00 h “Procés de derivació i tractament”, a càrrec de Montserrat Vila, psicòloga especialista en trastorns alimentaris.

13.30 h Clausura de la jornada.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: