Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comencen tres cursos del Programa FESTCAT a la comarca

19 octubre 2004 · Noticies

El divendres 22 d’octubre comencen tres cursos del programa FESTCAT a la comarca de la Ribera d’Ebre, concretament als municipis Móra d’Ebre, Riba-roja d’Ebre i la Torre de l’Espanyol.

A Móra d’Ebre tindrà lloc un curs d’iniciació al pessebrisme. Es realitzarà a la Llar de Jubilats i Pensionistes, els divendres 22 i 29 d’octubre, i 5, 12, 19 i 26 de novembre; de 16 a 20 h. Hi col·labora Associació de Jubilats i Pensionistes.

A Riba-roja d’Ebre s’organitza un curs de perfeccionament de la sardana, a l’Ajuntament , els divendres 22 i 29 d’octubre, i 5,12,19 i 26 de novembre; de 19 a 21 h. Hi col·labora l’Agrupació Sardanista de Riba-roja.

Finalment, a la Torre de l’Espanyol, es desenvoluparà un curs de decoració floral, els divendres 22 i 29 d’octubre, i 5, 12, 19 i 26 de novembre; de 16 a 20 h. Hi col·labora l’Associació de Dones Bassa d’Oli.

Fins ara, en el marc de la programació de cursos FESTCAT a la Ribera d’Ebre, període 2004-2005, s’han realitzat quatre activitats en total: un curs de cuina a la Palma d’Ebre i Ginestar, respectivament; un de tapís a Riba-roja d’Ebre, i un altre de disseny gràfic a la Palma d’Ebre.

Aquests cursos anteriorment s’anomenaven Programa Arrels, els organitza el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i els gestiona la Fundació Universitària Dr. Manyà de Tortosa a les comarques de les Terres de l’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: