Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Reunió de regidors de Joventut de la comarca

7 octubre 2004 · Noticies

Representants polítics de cinc ajuntaments de la Ribera d’Ebre van celebrar el dimecres 6 d’octubre una reunió amb el representant de la Secretaris General de Joventut a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, per tractar de la proposta de nova normativa en matèria de Joventut que impulsa la Secretaria General de Joventut de la Generalitat. En el decurs de la sessió, Pasqual va explicar als presents els criteris d’adjudicació de subvencions per als plans locals de joventut, que es regiran sota quatre criteris: característiques sociodemogràfiques del municipi sol·licitant, característiques estructurals, característiques metodològiques i principis funcionals. També es va aprofitar la sessió per donar a conèixer les pròximes activitats de l’Oficina Comarcal de Serveis a la Joventut, tals com una jornada sobre salut i una jornada sobre habitatge juvenil.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: