Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comencen els cursos de català a la Ribera d’Ebre

29 setembre 2004 · Noticies

El Servei Comarcal de la Català de la Ribera d’Ebre ha iniciat els cursos de català per a adults a distància a Móra d’Ebre. El curs es perllongarà fins al 10 de gener de 2005 i servirà per a formar una quinzena d’alumnes en els nivells intermedi i de suficiència. En acabar el curs s’efectuaran exàmens oficials per a l’obtenció dels certificats oficials de llengua catalana dels nivells B i C. Les tutories s’efectuen els dilluns i els dimecres, de cinc a set de la tarda, a la Biblioteca Comarcal. A la població de Flix s’iniciarà el curs el dilluns dia 4 d’octubre i finalitzarà el 17 de gener. Fins aleshores roman la matrícula oberta a l’Ajuntament. Les tutories s’efectuaran els dilluns i els dimecres de cinc a set de la tarda a la biblioteca municipal Artur Bladé i Desumvila.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: