Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Plans locals de joventut a quatre municipis de la comarca

28 setembre 2004 · Noticies

Avui, 28 de setembre, s’han signat a Tortosa els convenis de col·laboració entre els consells comarcals de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Montsià i el Baix Ebre i els ajuntaments del territori que despleguen plans locals de joventut. L’acte ha sigut presidit per Marta Rosàs, secretària general de Joventut.

En el cas de la Ribera d’Ebre, el conseller de Joventut, Antoni Borrell, ha signat convenis per valor de 9.750 euros als ajuntaments de Móra d’Ebre, Flix, Riba-roja d’Ebre i Tivissa per al desplegament dels seus respectius plans locals de joventut, amb el següent import i programes:

Ajuntament de Flix: 1.250 euros

Promoció pro-Flix
Xerrades diverses
Festa intercultural

Ajuntament de Móra d’Ebre: 3.500 euros

Xerrades i conferències de salut
Xerrades i tallers per a jóvens
Trobada jovent

Ajuntament de Riba-roja d’Ebre: 2.000 euros

Aula d’art
Grafittis i murals
Cursos d’anglès i informàtica
Nits d’estiu
Consell Local de Joventut
Anàlisi de la realitat

Ajuntament de Tivissa: 3.000 euros

Monogràfics
Tivissa Activa
Borsa d’habitatge
Creació de sòl urbanitzable
Xerrada sobre prevenció de riscos

Per la seua banda, la secretària general de Joventut, Marta Rosàs, ha destacat el fet que s’ha incrementat la dotació econòmica que destina a aquests plans locals de joventut per a l’any 2004. Enguany ha destinat un 57% més de recursos que l’any passat a les Terres de l’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: