Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Un taller d’ocupació de cuina i jardineria forma setze aturats de la comarca

27 setembre 2004 · Noticies

Avui s’ha iniciat al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre un taller d’ocupació que inclou els mòduls de cuina i jardineria. Un total de 16 aturats de la comarca (8 per mòdul) han iniciat la formació teòrica i pràctica dels oficis de cuiner i jardiner, que es perllongarà durant els pròxims dotze mesos. Les sessions teòriques s’impartiran en locals cedits per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i a l’Àula d’Adults de la Ribera d’Ebre. Les sessions pràctiques tindran lloc a l’Àula d’Adults (mòdul de cuina) i en diferents indrets d’interès natural de la comarca (mòdul de jardineria).
Aquest taller d’ocupació està finançat pel Departament de Treball de la Generalitat, que aporta els recursos per a satisfer les nòmines dels alumnes-treballadors que participen en aquest programa. L’objectiu d’aquest taller d’ocupació és facilitar la inserció laboral dels seus alumnes, que són aturats amb diferents problemàtiques socials, i especialment dones.
El pressupost per al primer semestre del taller d’ocupació és de 138.298,24 euros.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: