Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El conseller de Comerç, Turisme i Consum visita el Consell Comarcal

23 setembre 2004 · Noticies

El conseller de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat, Hble. Sr. Pere Esteve, ha visitat avui la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Esteve s’ha reunit amb alcaldes i consellers comarcals, als quals ha presentat les línies del seu Departament en matèria de potenciació del sector turístic. El conseller ha fet especial esment al Pla d’excel·lència i dinamització turística, una acció que suposarà una inversió de 4,2 milions d’euros per impulsar el turisme de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d’Ebre. El Pla permetrà la millora de les
infraestructures i els serveis turístics de la zona amb l’objectiu d’actuar
en una zona que ha estat poc activa des d’un punt de vista turístic, però
que gaudeix d’un gran potencial d’actius turístics sostenibles. Les
actuacions es concreten en la creació de diferents eixos vertebradors coexistents en les quatre comarques i amb un abast transversal que permetrà oferir diferents productes turístics dins un mateix territori.
El conseller s’ha desplaçat posteriorment a Gandesa (Terra Alta) i a Miravet, on ha fet un viatge amb vaixell per l’Ebre fins a Benifallet (Baix Ebre).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: