Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Taller de memòria a Rasquera

16 setembre 2004 · Noticies

Els Serveis Socials del Consell Comarcal i l’Ajuntament de Rasquera organitzen un taller de memòria adreçat als veïns de Rasquera de 60 anys en avant. L’activitat es desenvoluparà entre el 4 d’octubre i el 25 de novembre, ambdós inclosos, al local dels equipaments culturals. El taller de memòria consta d’un seguit d’exercicis, sobretot pràctics, que ajuden a activar el funcionament mental de les persones grans. Serà impartit per la psicòloga M. José Franquet Álvarez.
Les inscripcions, amb un preu de 12,02 euros per persona, s’efectuen a l’Ajuntament de Rasquera. El nombre de places que s’oferixen és de 25.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: