Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Cursos de català a distància a Flix i Móra d’Ebre

14 setembre 2004 · Noticies

El Servei Comarcal de Català (SCC) de la Ribera d’Ebre informa que s’ha obert la inscripció als cursos de català per a adults a distància, període setembre del 2004-gener del 2005, a Flix i Móra d’Ebre. Són cursos de 45 hores, amb exàmens oficials per a l’obtenció dels certificats intermedi i de suficiència de llengua catalana. Les inscripcions s’efectuen fins al dia 27 de setembre, a l’Ajuntament de Flix i al SCC (plaça de Sant Roc, 2, de Móra d’Ebre). Els cursos s’impartiran els dilluns i dimecres, de 17:00 a 19:00 h, a les biblioteques municipal de Flix i comarcal de Móra d’Ebre, respectivament.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: