Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Signatura del conveni únic entre el Consell Comarcal i la central nuclear

16 juliol 2004 · Noticies

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Pere Muñoz, i el director de la nuclear d’Ascó, Santiago Martínez, han signat un conveni únic a través del qual l’empresa energètica aportarà durant el 2004 i els primers mesos de 2005 la quantitat de 260.000 euros al Consell Comarcal per al finançament de diferents actuacions en matèria social, de promoció econòmica i de foment de la cultura i l’esport. Aquest conveni és de caràcter anual i substitueix els dos convenis que per diferents conceptes mantenien el Consell i l’empresa energètica. La novetat d’enguany és que els recursos del conveni es destinaran preferentment a actuacions de caire social, per afavorir col·lectius com la gent gran, el jovent, la dona o l’immigrant, entre d’altres. El president comarcal, Pere Muñoz, ha apuntat també que es mantindran els ajuts que s’atorgaven fins ara a la creació de llocs de treball estables a la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: